T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BERGAMA - Bergama Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

E-Twinning Prjesi

    Okulumuzun Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından resmi olarak onaylanan   eTwinning okul ortaklıkları uluslararası eğitim projesi "SHAKESPLORING ENGLISH " Türkiye'den ( Aksaray,Ankara,İzmir, İstanbul, Zonguldak,), İtalya ve Yunanistan'dan okulların katılımıyla resmi olarak başlamıştır.

 Danışmanlığını İngilizce Öğretmeni Sevda KESKİN'in  yaptığı projemizin ismi ve teması; "Shakesploring English" : "İçinde Shakespear in da olduğu yazarların ay ay tanılması" olarak belirlenmiştir.

Ortak okullar ve öğrencilerimiz, İngiliz Edebiyatında önemli bir yere sahip farklı yazarların ve bunların eserlerinin incelenmesiyle yapacakları çalışmalarda İngilizce dil becerilerini ve web 2.0 BT araçlarını kullanarak farklı kültürler ve edebiyat eserleri hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır.

Ortak okullarımızın öğrencileri ve Avrupalı ortaklarla iş birliği içinde yürütülecek projede öğrencilerin dil becerilerini üst seviyede kullanmaları amaçlanmıştır.

Katılımcı öğrencilerimiz proje kapsamında tasarımlar yapacak (logo, poster vb.), İngilizce dil becerilerini kullanarak işbirlikçi etkinlikler gerçekleştireceklerdir. Böylece okullarını, şehirlerini, kültürlerini, fikirlerini sunma fırsatına da sahip olacaklardır.

 Youtube account: https://www.youtube.com/@shakesploringenglish

Instagram account : https://instagram.com/shakesploringenglish?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Mail : Etwinning1881@gmail.com

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.12.2022 - Güncelleme: 09.11.2023 21:35 - Görüntülenme: 177
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
Proje,