İZMİR / BERGAMA - Bergama Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

Sayın Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1) maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul-Aile Birliğinin tabii üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı  24/10/ 2023  Salı günü okulumuz  kütüphanesinde  saat 15:00‘da yapılacaktır. Toplantı yeter sayısının sağlanamaması durumunda ise kurul toplantısı 31/10/2023 Salı günü aynı yerde saat 15:00'da yapılacaktır. Söz konusu toplantıya  tüm velilerimizin katılımını bekler,sağlık ve mutluluklar dileriz. (11/10/2023)

GÜNDEM MADDELERİ:

1. Toplantı katılım evrakının imzalanması ve açılış.
  2. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı.
  3. Açık oyla veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir divan kâtibin seçilmesi.
  4. Yönetim ve Denetim Kurulları faaliyet raporlarının okunması.
  5. Raporlar üzerinde görüşme ve açıklamalar.
  6. Yönetim Kurulunun ibrası.
  7.  Denetim Kurulunun ibrası.
  8. Yönetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (5 asıl, 5 yedek üye)
  9. Denetim Kuruluna yeni üyelerin seçimi. (3 asıl, 3 yedek üye)
  10. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.
  11. Okul ihtiyaçlarının giderilmesi için harcamalar konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesinin görüşülmesi.
  12. Yönetim kurulu başkanı ve muhasip üyeye bankalarda işlem yapma, para çekme yetkisinin verilmesi.
  13. Dilek ve temenniler.
  14. Kapanış.