İZMİR / BERGAMA - Bergama Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuzda ulaştırma hizmetleri bölümü son sınıf öğrencilerimize Lojistik Öğretmenimiz Simge ŞEHNAZ tarafından "İş Güvenliği" eğitimi verildi.

Ara

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhammet ŞAHİN 26-28 Aralık tarihleri arasında Konya´da düzenlenen Türkiye Judo Federasyonu Süper Lig ve 1.Lig Müsabakaları´nda hakem olarak görev aldı.

Ock

Zeytindağ´da etkili olan kar güzel görüntüleri beraberinde getirdi.

Ara

Okulumuzda bugün(30/12/2015 Çarşamba) satranç turnuvası düzenlendi.

Ara

Okulumuz kütüphanesine kitap kazandırma çalışmalarımız bu yıl da devam ediyor.

Ara

Okulumuz öğretmenleriyle EBA (Eğitim Bilişim Ağı) hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Tüm Türkiye´de olduğu gibi okulumuzda da yarıyıl tatili karnelerin dağıtılmasıyla başladı.

Ara

Okulumuz bilgisayar laboratuarında son sınıf öğrencilerimize "Üniversite Hazırlık 1.Aşama 1.Elektronik Değerlendirme Sınavı" yapıldı.

Ara

Okulumuza yeni özel eğitim öğretmeni atandı

Kas

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da öğretmenler günü coşkuyla kutlandı. Sabah okulda yapılan kutlamaların ardından akşam da öğretmenlerimiz yemekte buluştu.

Kas

Bugün ( 10.11.2015) ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK  tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da bir kez daha anıldı.

Ekm

Tüm yurtta olduğu gibi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda da büyük coşkuyla kutlandı.

Ekm

Almanya´da bulunan bir sanat okulunun öğretmenleri ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin başarısı arttırmak için destekleme ve yetiştirme kursları açıldı.

Okulumuz kimya öğretmeni Şirin URAL´ın Defne adında bir kız çocuğu oldu.