İZMİR / BERGAMA - Bergama Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da karneler dağıtıldı.

Haz

Son sınıf öğrencilerimizin mezuniyeti dolayısıyla okulumuzda mezuniyet etkinliği düzenlendi.

Haz

Okulumuzda biyoloji dersi etkinlikleri kapsamında pasta üzerine paramesyum, DNA, bitki hücresi ve hayvan hücresi çalışmaları yapıldı.

May

Okulumuz Bergama Cumhuriyet Meydanı´nda 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılan Liseler Bilim Fuarı´na katıldı.

May

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi camiası olarak tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyor, başta Büyük Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Nis

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi camiası olarak, milletin ortak iradesinin eseri olan TBMM´nin açılışının 95. yıldönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Nis

Fatih Projesi kapsamında okulumuzda bulunan etkileşimli tahtalarda fiber internet kullanılmaya başlandı.

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet ÇEVİK Zeytindağ Ortaokulu´na müdür olarak görevlendirildi.

Mrt

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da Çanakkale Zaferi´nin 100.yıldönümü yapılan törenle kutlandı.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Ahmet TÜREMEN İzmir´de yapılan atıcılık turnuvasından 2 kupa ile döndü.

Mrt

Okulumuz son sınıf öğrencilerine YGS öncesinde moral kahvaltısı verildi.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri eğitim-öğretimde kullanılmak üzere sesli uyarı veren elektronik Türkiye Haritası yaptılar.

Okulumuzda 02/03/2015 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirildi