İZMİR / BERGAMA - Bergama Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı'nın devamsızlığı azaltmaya yönelik açıklamasına binanen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Ortaöğretim kurumlar yönetmeliğinin  devamsızlıkla ilgili bölümünde Öğrencinin 10 gün Özürsüz 20 gün özürlü devamsızlık hakkı vardır denildiğinden ve öğrencinin bunu aşması sonucu devamsızlıktan sınıf tekrarı yapacağından dolayı velillerin, öğrencilerin devamsızlıklarını takip etmeleri ve devamsızlığın önüne geçmeleri tüm veliler ilanen duyrulur.

Sayın Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Velilerimiz;

Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliği’nin 7-(1) maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul-Aile Birliğinin tabii üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı  24/10/ 2023  Salı günü okulumuz  kütüphanesinde  saat 15:00‘da yapılacaktır. Toplantı yeter sayısının sağlanamaması durumunda ise kurul toplantısı 31/10/2023 Salı günü aynı yerde saat 15:00'da yapılacaktır. Söz konusu toplantıya  tüm velilerimizin katılımını bekler,sağlık ve mutluluklar dileriz. (11/10/2023)

Cep Telefonu v.b. araçların kullanımının yasaklanması