İZMİR / BERGAMA - Bergama Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Öğrencilerimize spor faaliyetlerinde kullanmak üzere yeni formalarımız ve biplerimizi yapılmasını sağladık. Spor alanlarının her yönüyle tanıtımını etkin katılımının yapılası için çeşitli girişimlerde bulunmaya devam ediyoruz. Okulumuz öğrencilerinin sporu sevmeye sevdirmeye teşviki için gerekli özeni gösteriyoruz. Öğrencilerimizin sportif faaliyetlere katılımlaarını sağlamak için gerekli her türlü araç gereç ve imkanı seferber etmiş durumdayız. Zeytindağ Çok programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin çok yönlü olmaları için gerekli tüm önlemleri alıyoruz aklen ve bedenen hür etkin çok yönlü bireyleri toplumumuza kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Mrt

18 Mart 2024 Günü Okulumuz İdaresi Öğretmenleri ve Öğrencileri Çanakkale Zaferinin 109. Yıl Dönümü dolyısıyla Çanakkale Zaferimizi kutladık. Şehitlerimizi Anma Günü çerçevesinde ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi şükranla minnetle ve rahmetle anıyoruz

Mrt

Okulumuz Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi İdaresi, Öğretmenleri ve Öğrencileri olarak 12  Mart 2024 tarihinde İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Törenimizi gerçekleştirdik. Törenimizi düzenleyen Edebiyat Öğretmenimiz Fahrettin Bakış'a ve katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi okul bahçemizde bulunan asırlık çam ağaçları belediye çalışanları tarfından budanarak gençleştirildi. Kuruyup kopmak üzere olan dallar tehlikeli olan bölümlerin tehlikeleri giderildi.

Mrt

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri 07 Mart 2024 perşembe günü beden eğitimi dersinde yapılan turnuva sonucu öğrencilerimiz Serdar Efe Güler ve Ömer Aslan final bölümüne kalmışlarıdır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Zeytindağ Çok Progamlı Anadolu Lisesi Olarak 07/03/2024 Perşembe günü Saat 11:50 sularında Deprem ve Acil Durum Tatbikatı yapılmıştır. Katılan öğertmen ve öğrencilerimize duyarlı hareket gösterdikleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimizle birlikte 7 Mart 2024 günü İzmir Bayraklı Tepekule Sergi ve Kongre Merkezinde düzenlenen üniversite ve  bölüm tanıtım gezine katıldık. Öğrencilerimiz üniversiteler ve tercih edilecek olan bölümler hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimizin ufkunu açmak için yaptığımız çalışma bu yıl sınava girecek olan kıymetli öğrencilerimiz için etkili ve faydalı oldu. Geziye katılan rehber öğretmenimiz Akın Çerşil'e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimiz Okul Müdürmüz Mehmet ŞAHİN'le birlikte Yusuf Kemalettin Perin Fen Lisesi'nin düzenlediği kermes etkinliğine katıldık. Öğrencilerimiz okul öğrencileri ile kaynaştılar.

Mrt

Okul Müdürümüz Mehmet Şahin ve Müdür Yardımcılarımız ve öğretmenlerimizle birlikte 1 Mart 2024 Günü 12/A Sınıfı öğrenci velilerimiz ile bir araya geldiler ve Mezun olacak öğrencilerimizle onların gelecekleri hakkında 2024 Yılı Haziran Ayında düzenlenecek olan YKS TYT AYT sınavları konuusudan ve bu süre zarfında  öğrencilerle yapılacak çalışmalar alınacak önlem ve tedbirler hakkında görüşmelerde bulundular. Öğretmenlermiz velilerle birlikte öğrencilerimizin hazırlıkları açısından bilgi ve göreş alışverişinde bulundular.

Mrt

İlçemi Bergama'da  düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda Oklumuzu 12/A Sınıfı öğrencisi İsminur Solmaz temsil etmiştir. Öğrencimize başarılarını temenni eder daha nice başarılar kendisini özverisinden dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenleri 13 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen ilçe masa tenisi etkinliğine katıldılar. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Sayın Veliler;

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenlerimizin Velilerle görüşecekleri saat çizelgesidir. Çizelgeye Uygun Şekilde Okulumuza öğretmenlerimizle görüşmeye gelelim.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ülkemiz Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden bir yıl geçti. Depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet geride kalan yakınlarına sabır temenni ediyoruz depremden etkilenen vatandaşlarımızla aynı acıyı beraber yaşıyor ve onlara maddi ve manevi desteklerimizi bildiyoruz.

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fahrettin Bakış ın hazırladığı şiir.

Ock

Zeytindağ Çok Programlı Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü olarak öğrencilerde okuma kültürünün oluşmasına  ve yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla Zeytindağ Yılmaz Ortaokulu Kütüphanecilik kulübüne 100 adet hikaye kitabı  hediye ettik.  Öğrencilerin yarıyıl tatilinde zamanlarını keyifle kitap okuyarak geçirmeleri temennisinde bulunuldu.